TANTE IETJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tante Ietje. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2024 om 19:41 Heerlijk eten
27 jan 2024 om 19:02 Helaas maar 1 menu ontvangen, dus daarom maar 3 sterren. Het menu wat wel bezorgd is, was absoluut erg lekker. Dus we zullen zeker nog eens bestellen en hopen dat we dan wel alles ontvangen.
9 dec 2023 om 10:55 Helaas, ik had beter verwacht. De maaltijden hadden qua verpakking iets weg van de Jumbo "verse" maaltijden. Ook de smaak. Voor mij geen 2de bestelling meer.
27 okt 2023 om 19:14 Voor herhaling vatbaar
18 okt 2023 om 21:06 kwaliteit was redelijk
9 sep 2023 om 8:36 Bezorging was zoals afgesproken. Vlees goed maar die pindasaus, geen idee wat dat was. Dat was echt niet lekker en was ook niet goed op te wormen in de magnetron.
7 sep 2023 om 19:04 Mooi op tijd bezorgd Was weer heerlijk
28 aug 2023 om 10:13 Great food! Authentic! Door Thuisbezorgd erg lang moeten wachten.
26 aug 2023 om 21:37 Lekker gegeten
21 aug 2023 om 9:34 Op zich niet slecht maar ik had het idee dat het wat verser kon allemaal, Tempe was prima, babi ketjap ook. Nasi minder en de groeten ook. Ik vond ook (voor de prijs) de portie groenten zeer matig, we hadden meer vlees dan boontjes.
20 aug 2023 om 18:49 Eten was vies, extra groenten erbij besteld, die rook heel muf en waarschijnlijk bedorven. Bestellen nooit meer bij Tante Ietje
16 aug 2023 om 22:36 Had op specifieke bezorgtijd geselecteerd. Bezorger was netjes op tijd. Eten smaakt goed, de pittige bami met smoor was hier de favoriet. Goed van smaak! Bestellen hier zeker weer!